DITT NYA BOENDE

 Med ski in ski out till skidbacken. Bike in bike out till cykelparken och en fantastisk utsikt över Järvsödalen.

Järvsö är ett turistmål på frammarsch. Endast tre timmar från Stockholm lockar Järvsöbacken allt fler besökare för varje år och sommarsäsongen är downhillcykling stort. Järvsö har också ett eget zoo, Järvzoo, längdskidspår av första klass i Harsa. Regionen erbjuder också en mängd evenemang, sevärdheter och kultur året runt. Här finns en del av världsarvet, Hälsingegårdar och världsarvscentret på Stene att besöka, bad eller fiske i älven och de många sjöarna, samt naturupplevelser bakom varje backkrön. Bra båtliv i Ljusnan med charterverksamhet, kajak, forspaddling mm

TRE BYGGSTENAR

Nära till din fritidssysselsättning och fantastisk utsikt.

SKI IN SKI OUT

Med sitt läge, bokstavligt talat, mitt i pisten klickar du på dig skidorna precis utanför dörren och glider ut i backen. Enklare kan det inte bli.

BIKE IN BIKE OUT

Cykelparken har sina leder på den södra sidan av berget och med en enkel transportväg rullar du från huset till liften. När cykeldagen är till ända rullar du hela vägen fram till dörren.

UTSIKTEN

Kanske den vackraste utsikten i Hälsingland. Byn, älven och de blånande bergen gör att man kan bli sittande i timmar och bara koppla av. Boka en visning och prova.

Virtual walkthrough

Klicka på bilden nedan för att ta en tur genom huset

MÄKLARE

Pär Berglin: ”En spännande utveckling på berget.”

Det är spännande att medverka i den utveckling som pågår på Öjeberget och i Brf  Top Resort 1 har jag många nöjda köpare. Det är enkel skötsel, en liten solid förening med låg avgift och ett bra uthyrningskoncept genom Destination Järvsö AB.
Är du intresserad? Tveka inte att kontakta mig för mer information om nästa etapp.

Pär Berglin
Fastighetsmäklare

Turistvägen 54
820 40 Järvsö
Mobil: 070-322 54 39
par.berglin@maklarringen.se